itulau_fanua

tala fou

Faʻafeiloaʻi e asiasi Qinbin falegaosimea fou i Qinshan auala

Matou te fiafia e faʻafeiloaʻi oe i le falegaosimea fou a Qinbin i Qinshan Street!O se taunuuga o le televave o le tuputupu aʻe o la matou kamupani, na matou faia ai le filifiliga e siitia atu i se fale tele atu ia Aperila 2023. O lenei falegaosimea fou o loʻo faʻamaualugaina le lautele o le sili atu i le 35000m2, faʻamautinoa e lava le avanoa e faʻaoga ai a matou galuega faʻatupulaia.

O se tasi o mea taua o la matou falegaosimea fou o le faʻalauiloaina lea o aʻoaʻoga faʻaonaponei ma laina gaosiga.O nei faʻaopoopoga fou ua matua faʻaleleia atili ai le gafatia o le gaosiga, faʻatagaina i matou e gaosia lelei a matou oloa i luga o se fua tele.O le gaosiga ma le su'ega meafaigaluega ua matou fa'afaigaluegaina e fa'amautinoa atili ai le lelei ma le sa'o oa tatou oloa.

E le gata i lea, o le matou falegaosimea fou e iai foi se fale suesue atamai.O lenei fale su'esu'e ua fa'apipi'iina i tekonolosi fa'aonaponei ma mea faigaluega e fesoasoani i le fa'atinoina o su'esu'ega ma atina'e eseese.O le iai o sea fale e mafai ai ona fa'aauau pea le fa'afouina ma fa'aleleia atili a tatou oloa, ma fa'amautinoa tatou te tumau i le pito i luma o la tatou pisinisi.

Faʻafetai i nei faʻaleleia ma faʻafouga, ua matua faʻateleina le matou gaosiga gafatia.I le taimi nei, e mafai ona matou gaosia pe tusa ma le 50,000 iunite i masina taʻitasi.O lenei fa'atuputeleina fa'aopoopo e le gata ina mafai ai ona fa'amalieina le fa'atupula'ia o mana'oga a le au fa'atau ae e mafai ai fo'i ona tatou su'esu'eina maketi ma avanoa fou.

O le asiasi atu i la matou falegaosimea fou o le a avatu ai ia te oe se vaaiga sa'o i atina'e mata'ina ma tekinolosi fa'atekinolosi o lo'o taoto i le fatu oa tatou galuega.O le a i ai a matou aufaigaluega atamamai e taʻitaʻia oe i vaega eseese o le falegaosimea, e tuʻuina atu ia te oe ni faʻamatalaga taua i la matou gaosiga o gaosiga ma tulaga lelei.

E le gata i lea, o le nofoaga fou o le matou falegaosimea i le Qinshan Street e ofoina atu le avanoa faigofie ma le latalata i nofoaga o felauaiga, e faigofie ai mo i matou ona tufatufa atu a matou oloa i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

I se aotelega, o le falegaosimea fou a Qinbin o loʻo faʻatusalia se tulaga taua tele i le faigamalaga a le matou kamupani.O le tele o avanoa, meafaigaluega faʻapitoa, ma le faʻateleina o le gaosiga gafatia e faʻaalia ai la tatou tautinoga i le tuputupu aʻe ma le faʻafouina.Matou te valaʻauina oe e asiasi i le matou falegaosimea fou ma vaʻavaʻai i nei atinaʻe ofoofogia.

O se sauniga tatala tele na faia i le aso 7 o Me!
qibing

qibing (1)

qibing (3)

qibing (2)


Taimi meli: Iul-19-2023